Commercial Way, Woking, Surrey GU21


The project is located within the Peacock retail centre in central Woking. The brief was to create both public and private areas that would be fully accessible to wheelchair users throughout. Disabled volunteers would be able to engage the public and offer advice on all aspects of disability whilst other administrative staff could operate privately. The existing space is single aspect and offers generous floor-to-ceiling height. The approach was to expose the existing coffered ceiling that is often concealed by a suspended ceiling and to provide continuous perimeter up-lighting increasing the perception of a large volume. Enclosed spaces such as meeting rooms and disabled provisions enabled the space to be divided into front and rear public and private areas respectively.

Office + Advocacy centre Fit-out<br />project
02SDPP
03SDPP
04SDPP
05SDPP
06SDPP1
Lakes by Yoo, The Cotswolds


The project is located in the heart of the Cotswolds near to Lechlade-upon-Thames. The site is approximately 12 acres of woodland surrounded by Lakeside properties. The brief is to provide family dwellings nestled in amongst the trees and the proposals offering varying degrees of visual connection to the surroundings. The sleeping areas are partly sunken with the living areas above in an open-plan arrangement with single and double-height spaces.

Holiday homes for a Woodland retreat
08LBY
09LBY
11SIP01
12SIP01
13SIP01
14SIP01
15SIP02
16SIP02
17SIP02
18SIP02
350 350